Welkom

La Borne Creuse, praktisch, bruikbaar en betrouwbaar


Wij houden ons bezig met graafwerkzaamheden, tuinonderhoud en het maaien van gazon en grasvelden, sloopwerkzaamheden, opruimen en afvoeren van afval voor zowel partikulieren als bedrijven. Goed uitgerust met de nodige materialen zoals een Kubota mini graver en een Bobcat. Tevens verhuur van graafmachine met bestuurder. Indien nodig wordt groter materieel ingehuurd.

 

Graaf en vlakwerk voor onder meer parkeerplaatsen, oprit, (blus)vijvers,afwatering en waterpartijen, aanbrengen drainage of egaliseren, verharden van een binnenplaats of terras, aanleg van een pad, graven van greppels of installatie van een jeu-de-boules baan. Vanaf de voorbereiding en het egaliseren van de ondergrond tot en met het leveren en aanbrengen van het gewenste verhardingsmateriaal.


Regelmatig of incidenteel tuinonderhoud zoals maaiwerk, snoeien of verwijderen van bomen, braamstruiken, klepelen van heggen en hagen, onkruidbestrijding, freeswerk en gazonaanleg. Wij leveren en/of monteren ook hekwerk en afrasteringen.


Diverse transporten. Wilt u materialen geleverd, getransporteerd of afgevoerd hebben - verharding, hout of puin - dan staan wij tot uw beschikking met bijvoorbeeld een driezijdig kiepende vrachtwagen, een Iveco Daily bus en verschillende andere (aanhang)wagens of transportplateau..


Een ruïne, een overtollig tuinschuurtje, oude opstallen, een defect zwembad of brok graniet.

Met sloopwerk gaat de beuk erin. Puin en andere materialen kunnen ook afgevoerd worden.


Verder kunt u ons inschakelen voor het leegruimen van woningen.